Zoeken

Zoeksuggesties

Geen zoeksuggesties gevonden

Advies & Blog

Geen advies & blogs gevonden

Jouw favorieten

Verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

1
WEBSHOP KEURMERK VOOR EEN VEILIGE EN BETROUWBARE WINKELERVARING
BETAAL GEMAKKELIJK EN VEILIG MET IDEAL, BANCONTACT, CREDITCARD EN KLARNA
GRATIS BEZORGING VANAF 60 EURO

About Us

“ Dit is dan wel de About us pagina, maar dat is stiekem niet helemaal waar. Want het gaat bij Sneppies helemaal niet om ons. Het gaat om jou! En natuurlijk zullen we ook wat over onszelf vertellen omdat wij het belangrijk vinden dat jij kennis maakt met ons en waar wij als bedrijf voor staan.”

Er was eens… wacht nee dat is een ander verhaal. Nee ons verhaal begint op een regenachtige dag in 2018. Het begon allemaal met een idee, een project met passie waar Sneppies uit is gegroeid. Het idee was simpel, het maken van een stijlvolle brillen voor elk soort zwemmer. Simpel maar elegant. Sneppies is uitgegroeid naar meer dan alleen zwembrillen, het is nu een webshop met alles voor in en bij het water. Hiermee is Sneppies.com de place-to-be voor elke zwemmer.

“Sneppies is een uit de hand gelopen schoolproject”

Wij Nederlanders hebben al eeuwen een haat liefde relatie met water. Gelukkig hebben wij daar bij Sneppies verandering in gebracht. Want in water kan je zwemmen en wij houden van zwemmen. Wij hebben onze Nederlandse identiteit in de ontwikkeling van de Sneppies gestopt. Zo zijn wij Nederlanders nu ook in de zwemsport het water de baas.

Vragen gekregen?

Neem gerust contact met ons op!

Mail: info@sneppies.com Chat met ons op Whatsapp

Volg ons op

Tips & tricks. Rechtstreeks in je mailbox.

Krijg de handigste tips, de beste tricks, het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

0