Zoeken

Zoeksuggesties

Geen zoeksuggesties gevonden

Advies & Blog

Geen advies & blogs gevonden

Jouw favorieten

Verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

1
WEBSHOP KEURMERK VOOR EEN VEILIGE EN BETROUWBARE WINKELERVARING
BETAAL GEMAKKELIJK EN VEILIG MET IDEAL, BANCONTACT, CREDITCARD EN KLARNA
GRATIS BEZORGING VANAF 60 EURO

Teams

Bij Sneppies kan je ook terecht met je zwemverenigingen of waterpolo team of als individueel zwemtalent. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden!

Verenigingskorting

Wij vinden belangrijk om de Nederlandse zwemsport te supporten. Daarom kan je je als zwemvereniging aanmelden voor standaard 10% winkel korting* op al je trainingsmateriaal en (waterpolo)zwemkleding. Op je wedstrijdpakken en wetsuits krijg je 5% winkel korting*. 

Club(zwemkleding)kleding

Zijn jullie met de vereniging op zoek naar hoge kwaliteit Badpakken, zwembroeken, team kleding en accessoires in de stijl van jullie vereniging? Wij maken voor je vereniging een plan op maat voor jullie behoeftes. 

Zwemclubs bij Sneppies

Waarom wij je kunnen helpen

Als verening krijgen jullie je eigen shop pagina voor al jullie costum zwemartiekelen.
Wij Supporten zwemvereniging met 10% winkel korting op zwemkeding en materialen en 5% korting op wedstrijd pakken en wetsuits.
We hebben persoonlijk contact en denken mee met jouw en je team. Zo kunnen we precies aanbieden wat jullie nodig hebben.

Waterpolo Teams

Zijn jullie als Waterpolo Team op zoek naar jullie nieuwe zwemtenue’s. Bij Sneppies is het mogelijk om je waterpolobadpak of -zwembroek volledig in de stijl van je team te laten ontwerpen. 

Sponsoring

Ben jij een aankomend zwemtalent en ben je opzoek naar een sponsor. Bij Sneppies sponsoren wij zwemmers met het beste mogelijke en personaliseer zwemmateriaal en kleding. Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

 

Tips & tricks. Rechtstreeks in je mailbox.

Krijg de handigste tips, de beste tricks, het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

0