Zoeken

Zoeksuggesties

Geen zoeksuggesties gevonden

Advies & Blog

Geen advies & blogs gevonden

Jouw favorieten

Verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

1
WEBSHOP KEURMERK VOOR EEN VEILIGE EN BETROUWBARE WINKELERVARING
BETAAL GEMAKKELIJK EN VEILIG MET IDEAL, BANCONTACT, CREDITCARD EN PAYPAL
GRATIS BEZORGING VANAF 60 EURO

Algemeen

FINA Approved bij Sneppies

Als je competities zwemt heb je de term FINA of FINA Approved vast wel eens horen vallen. Maar wat is de FINA nou eigenlijk en waarom mag je alleen maar zwemmen met FINA Approved materiaal? Wij leggen het je uit!

 

Fédération internationale de natation

De FINA is de internationale zwembond en is gevestigd in Zwitserland. Hoewel FINA tegenwoordig een opzichzelfstaand woord is geworden is het een afkorting van Fédération internationale de natation, of international Swimming Federation in het Engels. De FINA is de overkoepelende organisatie voor alle zwemdisciplines variërend van open water zwemmen en waterpolo tot duiken en de klassieke indoor zwemwedstrijden.

FINA Approved materiaal

Zwemmateriaal dat is goedgekeurd door de FINA is geschikt voor gebruik bij FINA georganiseerde (of FINA goedgekeurde) evenementen en de olympische spelen. Ook kunnen wereldrecords die te maken hebben met FINA disciplines alleen officieel worden bekrachtigd als er gebruik is gemaakt van FINA Approved materiaal.

Het zwemmateriaal dat FINA Approved is, zoals zwembrillen, badmutsen en zwempakken, voldoen aan strenge eisen en zijn geschikt voor zwemmen op het hoogste niveau. Maar ook voor amateur zwemmers is de FINA Approved beoordeling een teken voor hoge kwaliteit en maximale performance.

 

FINA Approved bij Sneppies.

Ben jij opzoek naar FINA Approved Materiaal? Bij elk product dat goedgekeurd is door de FINA staat bij Sneppies het FINA Approved label. Ook kan je hierop in onze webshop filteren. Zo ben je ervan verzekerd dat je materiaal gemaakt is voor maximale performance is en voldoet aan de hoge eisen van de internationale zwembond.

Deel dit artikel

Tips & tricks. Rechtstreeks in je mailbox.

Krijg de handigste tips, de beste tricks, het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

0