Zoeken

Zoeksuggesties

Geen zoeksuggesties gevonden

Advies & Blog

Geen advies & blogs gevonden

Jouw favorieten

Verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

1
WEBSHOP KEURMERK VOOR EEN VEILIGE EN BETROUWBARE WINKELERVARING
BETAAL GEMAKKELIJK EN VEILIG MET IDEAL, BANCONTACT, CREDITCARD EN KLARNA
GRATIS BEZORGING VANAF 60 EURO

Klantenservice

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze veelgestelde vragen! De kans is groot dat je daar het antwoord op je vraag vindt.

Contactformulier

Veel gestelde vragen

Producten en maatvoering

Welke maten worden op jullie site weergeven?

Bij Sneppies gebruiken we de standaard Nederlandse/Duitse maattabel. Als de maattabel van een product afwijkt van deze standaard, geven we dit per product aan.

Betalen

Ik wil graag een factuur voor mijn bestelling ontvangen, kan dat?

Het is mogelijk om een factuur te ontvangen voor je bestelling. Je kunt de factuur aanvragen bij onze klantenservice.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Bij Sneppies accepteren we een breed scala aan betaalmiddelen, waaronder iDEAL, Bancontact, Klarna, creditcard en meer. Een overzicht van al onze betaalmethodes vind je bij het afrekenen van je bestelling.

Is het mogelijk achteraf te betalen?

Je kunt je bestelling gemakkelijk achteraf betalen met Klarna Betaal Later. Met Klarna heb je de mogelijkheid om tot 30 dagen na het plaatsen van je bestelling te betalen. Alle informatie over achteraf betalen vind je op de website van Klarna (Nederland).

Bestellen & Levering

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen onder de €60 rekenen wij verzendkosten. In Nederland zijn deze €4,95 en in België €5,95. Je kunt je bestelling laten versturen naar een huis- of bedrijfsadres, of kiezen voor aflevering bij een pick-up point.

Woon je in de buurt van onze Sneppies Zwemwinkel in Abcoude, dan kun je je bestelling daar ook kosteloos ophalen. Deze optie kun je selecteren bij het afrekenen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als je je bestelling op een werkdag voor 12:00 uur plaatst, verzenden we deze nog dezelfde dag. Normaal gesproken is onze levertijd in Nederland 1 dag en in België 2 tot 3 dagen. Op zondagen worden er geen bestellingen bezorgd.

Tijdens de feestdagen kan de levertijd door drukte bij de pakketbezorgers langer zijn dan normaal. Plaats je bestelling daarom tijdig om te voorkomen dat je met kerst zonder cadeaus zit!

Als de track & trace van je bestelling langer dan 3 dagen stil staat of je vermoedt dat er iets niet klopt met de bezorging, neem dan contact op met onze klantenservice. We gaan dan samen met de bezorgers uitzoeken naar waar je bestelling is.

De bestelling is gemarkeerd als bezorgd, maar ik heb niks ontvangen?

Wat vervelend dat je bestelling gemarkeerd staat als bezorgd, terwijl je deze nog niet hebt ontvangen. Soms leveren de bezorgers je bestelling bij de buren af, of leggen ze deze op een afgeschermde plek rondom je woning. Vergeet ook niet in de track & trace te controleren of je bestelling niet bij een pick-up point in de buurt is afgeleverd.

Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met de vervoerder een onderzoek starten naar je bestelling.

Kan ik de leverdatum van mijn bestelling wijzigen?

Het kan mogelijk zijn om de afleverdatum van je bestelling te wijzigen. Dit hangt af van waar je bestelling zich in het distributieproces bevindt. Mocht je de afleverdatum van je bestelling willen wijzigen, doe dit dan zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling. Het wijzigen van je afleverdatum kan je doen in de track & trace van je bestelling.

Het wijzigen van de afleverdatum kan hier voor bestellingen uit Nederland en hier voor bestellingen uit België.

Hoe kan ik het adres van mijn bestelling wijzigen of deze naar een pick-up point laten sturen?

Het is mogelijk om het bezorgadres van je bestelling te wijzigen naar een pick-up point. Of dit mogelijk is, hangt af van de fase waarin je bestelling zich in het distributieproces bevindt. Als je het adres van je bestelling wilt wijzigen, doe dit dan zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling.

Het wijzigen van het adres kan hier voor bestellingen uit Nederland en hier voor bestellingen uit België.

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?

Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is aangekomen. Onze excuses hiervoor. We gaan dit voor je oplossen. Kun je contact met ons opnemen, zodat we samen naar de beschadiging kunnen kijken?

Mijn bestelling is niet compleet geleverd, wat nu?

Wat vervelend dat je bestelling niet compleet is geleverd. Onze excuses hiervoor. Soms gebeurt het dat er in ons magazijn een product wordt vergeten. We gaan dit uiteraard voor je oplossen! Kun je contact met ons opnemen? Dan zorgen wij ervoor dat het ontbrekende product alsnog wordt opgestuurd.

Retouren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling gemakkelijk retourneren via ons retourportaal. Ons retourportaal, de retourkosten en onze retourvoorwaarden vind je op onze retourpagina.

Wat is het retourtermijn?

Je hebt tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling de mogelijkheid om deze zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na de aanmelding van de retour heb je nog eens 30 dagen de tijd om de retour daadwerkelijk te versturen. Na deze periode vervalt de mogelijkheid tot retourneren. Alle informatie over retouren kun je vinden op onze retourpagina.

Kan ik een product onder garantie retourneren?

Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is of dat de kwaliteit tegenvalt. We willen graag een passende oplossing voor je vinden. Kun je contact opnemen met onze klantenservice? Vergeet niet een duidelijke omschrijving van het probleem en, indien mogelijk, foto’s mee te sturen.

Waarom heb ik mijn terugbetaling nog niet ontvangen, ook al is mijn retour gemarkeerd als geleverd?

Wij streven ernaar om je retour altijd binnen 1 werkweek te verwerken en de terugbetaling aan te melden. Het kan echter voorkomen dat dit niet altijd lukt. Als je retour 14 dagen nadat wij deze volgens de track & trace ontvangen hebben nog steeds niet verwerkt is, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice.

Welke producten kan ik niet retourenen?

Onze hygiëneproducten mogen niet in een geopende verpakking geretourneerd worden. Tot onze hygiëneproducten behoren:

  • Oordoppen
  • Neusklemmen
  • Badmutsen

Snorkels en zwemboeien mogen niet in aanraking met de mond gekomen zijn.

Welke eisen gelden er voor producten die ik wil retourneren?

Het is alleen mogelijk producten te retourneren in de originele verpakking en in nieuwstaat. Dit betekent dat de producten wel uit de verpakking gehaald mogen worden om te passen, maar niet gebruikt mogen worden. Zwemkleding met hygiënestickers wordt alleen geaccepteerd als de hygiënesticker nog intact op het product zit.


Schade, klachten & Garantie

Mijn product is beschadig aangekomen, wat nu?

Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is aangekomen, onze excuses hiervoor. Zou je contact kunnen opnemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing? Vergeet hierbij niet een duidelijke omschrijving en, indien mogelijk, foto’s van de beschadiging mee te sturen.

Mijn product is kapot gegaan of beschadigd, wat nu?

Wat vervelend om te horen dat een product uit je bestelling kapot is gegaan of beschadigd is. Zou je contact kunnen opnemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing? Vergeet hierbij niet een duidelijke omschrijving en, indien mogelijk, foto’s van de beschadiging of het kapotte product mee te sturen.

Hoe kan ik een klacht indienen over de kwaliteit van mijn bestelling, de producten of de bezorging?

Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Onze excuses hiervoor. Zou je contact kunnen opnemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing? Vergeet hierbij niet een duidelijke omschrijving en, indien mogelijk, foto’s van je klacht mee te sturen.

Staat je vraag of probleem er niet tussen, of wil je gewoon iets delen? Wij staan klaar om je te helpen. Je kunt ons heel eenvoudig bereiken via ons contact formulier, telefoon of WhatsApp.

Mail: info@sneppies.com Chat met ons op Whatsapp

Volg ons op

Tips & tricks. Rechtstreeks in je mailbox.

Krijg de handigste tips, de beste tricks, het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

0